SZC logo

Győri Szakképzési Centrum

OM kód: 203037/027 | 9023 Győr, Kodály Zoltán utca 20-24.

Intézmény logo

Győri SZC Sport és Kreatív Technikum

HírekKözérdekű adatokKRÉTA

Hírek

2024. máj. 23.


Rendszergazda

  Digitális tartalomgyártás kreatívan

  Két külső szakértő is segítségére volt az elmúlt időszakban az SK-s diákoknak a digitális szövegalkotás területén. Magyarósi Csaba, 400 000 feliratkozóval rendelkező videoblogger és Rédai Krisztián, a Mangon marketingügynökség képviseletében tartott inspiráló előadást hangos-képes tartalmak készítéséről.

  Digitális tartalomgyártás kreatívan

  A Győri SZC Sport és Kreatív Technikum számára fontos, hogy lépést tartson világunk felgyorsult fejlődésével. Ezt jelzi az is, hogy a fogalmazástanítás kifejezés helyére ma már a modern, 21. századi tartalomgyárátás szó került a tananyagok és a tanórán kívüli foglalkozások tervezésekor.

  Két külső szakértő is segítségére volt az elmúlt időszakban az SK-s diákoknak a digitális szövegalkotás területén.  Magyarósi Csaba, 400 000 feliratkozóval rendelkező videoblogger és Rédai Krisztián, a Mangon marketingügynökség képviseletében tartott inspiráló előadást hangos-képes tartalmak készítéséről. Magyarósi Csaba személyes élményeken alapuló előadásában több nevelő hatású gondolattal figyelmeztetett a jövőnkért felelős magatartásra, Rédai Krisztián pedig a marketing, brandépítés körültekintő megtervezésére hívta fel a figyelmet.

  Az intézmény célja, hogy az ismert videomegosztó felületeken is megfelelő tartalmakkal tudjon megjelenni. A meghívott előadók kitértek arra is, hogyan és milyen témákat lehet találni, melyeket ajánlott röviden feldolgozni. Nehéz, de nem lehetetlen a fogyasztó figyelmét felkelteni, megállítani a görgetésben, a kattintgatásban.  A videókészítés másik fontos elve, hogy a megosztott anyag záró része figyelemfelkeltő legyen. A szövegek célja – korosztálytól függetlenül –, hogy interakciót váltsanak ki az emberből, illetve hogy a nézőből állandó követő legyen.

  A Győri SZC Sport és Kreatív Technikum figyelembe véve a jelen lehetőségeit, oktatási módszereiben is igyekszik a jövő nemzedékének igényeihez, elvárásaihoz alkalmazkodni.

  GALÉRIA

  Digitális tartalomgyártás kreatívan

  _DSC4515 (1).JPG
  _DSC4615 (1).JPG
  RK4.jpg

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Kerülj képbe!

  Kerülj képbe!

  A Kerülj képbe! - Év felfedezettje pályázaton első helyezést ért el technikumunk csapata a FAKIE.

  2024. jún. 13.


  Rendszergazda

  Szakmai képzések

  Szakmai képzések

  Többféle szakmai képzést kínálunk már érettségizett diákoknak és felnőtteknek.

  2024. jún. 6.


  Rendszergazda

  Oklevélosztás '24

  Oklevélosztás '24

  Technikumunk Nyomdaipari technikus - Nyomdaipari előkészítő végzős tanulói átvették szakmai oklevelüket. Gratulálunk a szakmai vizsgához és sok sikert kívánunk!

  2024. jún. 5.


  Rendszergazda


  Partnereink

  SZC logo

  Győri Szakképzési Centrum


  Győri SZC Sport és Kreatív Technikum

  9023 Győr, Kodály Zoltán utca 20-24.

  Telefon: +3696427244

  E-mail: sk@sporteskreativtechnikum.hu

  OM azonosító: 203037/027


  2024Győri SZC Sport és Kreatív Technikum